Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
9 любешівських спортсменів — у збірній команді Волині

Волинь-нова

9 любешівських спортсменів — у збірній команді Волині

Збірна Любешівського району виборола друге місце, поступившись лише двома очками команді Луцького району

Валентина БОРИСЮК, директор Любешівської ДЮСШ


Відбувся чемпіонат області з легкої атлетики. Це були відбіркові змагання на Чемпіонат України з легкої атлетики серед дітей 2002 року народження і молодші, який проходитиме у Дніпрі.


Приємно, що збірна команда Любешівського району виборола друге місце, поступившись лише двома очками команді Луцького району.



Увесь п’єдестал першості зі спортивної ходьби серед дівчат був наш: перше місце посіла Іванна Меліщук, друге – Анна Зімич, третє – наймолодша наша учасниця Оксана Лук’янович.



Так, весь п’єдестал першості зі спортивної ходьби серед дівчат був наш: перше місце посіла Іванна Меліщук, друге – Анна Зімич, третє – наймолодша наша учасниця Оксана Лук’янович. Серед юнаків-скороходів «золото» виборов Юрій Мацько із Люб’язя.


З бігу на 300 метрів упевнену перемогу отримала Юлія Петрик із В’язівненської школи. Також слід відмітити ученицю цього ж навчального закладу Ірину Михалик, котра перемогла з бігу на 2000 метрів з перешкодами. А з бігу на 3000 метрів першим фінішну стрічку перетнув Тарас Корецький із Люб’язя, з бігу на 150 метрів – Максим Дишко з Гірок. Перемогу нашій команді із бігу на 2000 метрів із перешкодами серед юнаків приніс Борис Абрамович із Люб’язя.


Дуже цікавою була боротьба з естафетного бігу серед юнаків і дівчат. На жаль, юнки зайняли 4 місце, а ось юнаки – друге. У штовханні ядра Іринка Артисюк із Люб’язя лідирувала до самого фіналу. І з результатом 9,1 метра лишень сантиметра їй забракло до перемоги. У результаті дев’ятеро любешівських спортсменів потрапили до збірної команди області.

Telegram Channel