Курси НБУ $ 39.23 € 42.44

Музей у Княгининку залучає громаду до створення експозиції про бійців АТО

Виставку, присвячену Війні на сході України та участі в бойових діях хочуть приурочити до Дня Захисника України 14 жовтня

Про це йдеться на сторінці музею у «Фейсбуці». Ініціатори ідеї мають на меті показати участь представників громади у важких та важливих для нашої Батьківщини подіях, їхню чітку життєву та громадянську позицію, героїзм та патріотизм, а також привернути увагу органів влади, громадськості, благодійників до потреб бійців та їхніх близьких.



Зібрана інформація буде використана в майбутньому для формування постійної експозиції музею а також допоможе вписати в сторінки історії імена героїв, жителів громади які захищали та захищають Україну.



«Будемо вдячні бійцям, їхнім рідним та друзям за надану інформацію. Зокрема потрібні: фотокартки (портретні та документальні зі Сходу), загальні біографічні дані, інформація про поранення та нагороди. Також планується згадати загиблих та померлих внаслідок поранень, віддавши їм шану та висловивши співчуття їхнім рідним та близьким. Дуже важливо також не оминути увагою бійців які перенесли поранення і тепер потребують лікування та реабілітації. Одині зі стендів має висвітлювати повернення до мирного життя, лікування, соцзабезпечення.


Окремо хочеться розмістити інформацію про волонтерів, які підтримували та підтримують наших солдат, та їхніх рідних; а також згадати жителів сіл громади які проявили свою небайдужість.


Зібрана інформація буде використана в майбутньому для формування постійної експозиції музею а також допоможе вписати в сторінки історії імена героїв, жителів громади які захищали та захищають Україну. Будемо вдячні також за надання експонатів для виставки. На всі передані речі будуть видані акти за якими їх повернуть після закінчення виставки.», – повідомили у соцмережі.

За бажанням можна передати речі для постійного зберігання в фондах музею.

Зібрана інформація буде використана в майбутньому для формування постійної експозиції музею а також допоможе вписати в сторінки історії імена героїв, жителів громади які захищали та захищають Україну.


Адреса: с.Княгининок, вул.Соборна, 75.


e-mail: [email protected]


тел 0997443953 Андрій Бондарук

Telegram Channel