Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Полтаві вогнеборці під час гасіння пожежі врятували 2 дітей та жінку

Волинь-нова

У Полтаві вогнеборці під час гасіння пожежі врятували 2 дітей та жінку

До гасіння залучали 10 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки


Вогнеборці винесли дітей на свіже повітря та передали працівникам швидкої медичної допомоги для огляду.



26 вересня о 11:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла у багатоповерховому житловому будинку на вул. Половка, що у Київському районі Полтави, інформує ДСНС.


Вогнеборці, які прибули на виклик, встановили, що горить одна із квартир на 3-му поверсі 5-поверхового житлового будинку. Через сильне задимлення рятувальники працювали у апаратах захисту органів дихання.


Зважаючи на сильний дим у під’їзді було прийнято рішення проводити евакуацію мешканців. У одній із квартир на останньому поверсі рятувальники виявили жінку похилого віку з двома малолітніми дітьми. Вогнеборці винесли дітей на свіже повітря та передали працівникам швидкої медичної допомоги для огляду, також допомогли жінці вийти із задимленого під’їзду. Крім того, було евакуйовано ще 2 людей, з них 1 дитина.


Пожежу було локалізовано о 11:37, а о 11:46 – ліквідовано. До гасіння залучали 10 чоловік особового складу 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини й Аварійно-рятувальної частини та 3 одиниці техніки.


Причина пожежі наразі встановлюється фахівцями.



Telegram Channel