Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Миколаєві ветеран АТО самотужки дав відсіч групі агресивних молодиків (відео)

Волинь-нова

У Миколаєві ветеран АТО самотужки дав відсіч групі агресивних молодиків (відео)

Журналістам вдалося встановити особи деяких нападників, яких зафіксували камери відео-спостереження.

У одному з нічних клубів Корабельного району Миколаєва сталася масова бійка між групою молодих людей та учасником антитерористичної операції на сході України Ігорем Кочневим. Про це повідомляє Тиждень з посиланням на "Корабелов.Інфо".



Кочнєву, захищаючись, вдалося перебратися через барну стійку, у нього полетіли пляшки, склянки, потім самі нападники забігли за стійку і продовживши його бити. Однак АТОшнику вдалося дати відсіч озвірілій компанії.



Відеокамери зафіксували, як чоловік міцної статури у смугастій сорочці (Ігор Кочнев, учасник АТО) підходить до барної стійки, а слідом за ним йде компанія молодих хлопців, які одразу йому пред'являли претензії. Біля стійки між ними стає друг Ігора - В'ячеслав (у червоній футболці), намагаючись зупинити конфлікт, але починається бійка.


"Кочнєву, захищаючись, вдалося перебратися через барну стійку, у нього полетіли пляшки, склянки, потім самі нападники забігли за стійку і продовживши його бити. Однак АТОшнику вдалося дати відсіч озвірілій компанії", - зазначає видання.


Також на відеозапис потрапили особи молодих людей, які або брали участь у конфлікті, або перебували поруч.


Журналістам вдалося встановити особи деяких хлопців, яких зафіксували камери відео-спостереження, знайшовши їх фото в соціальних мережах.



(Перед входом в «Дискус»: 1-Андрій Галієв, 3-Вова Боровик, 5-Віктор Поляндра, 7-Саша Іськів, 1995 р.н)


Зазначається, що багато відвідувачів нічного клубу і пивних наметів, розташованих біля входу у колишній БК Металургів, кажуть про часті випадки  різних конфліктів у закладі.



Telegram Channel