Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Подружжя російських канібалів, ймовірно, ще й збувало людське м'ясо в ресторани

Вбили і з’їли щонайменше 30 людей...

У Росії затримали подружжя, яке харчувалося м’ясом людей.



Підозрювані з 1999 року викрадали, вбивали і з'їдали своїх жертв. З тіл деяких вони робили закрутки.



Як передає Depo.Кубань із посиланням на «Life.ru», підозрювані з 1999 року викрадали, вбивали і з'їдали своїх жертв. З тіл деяких вони робили закрутки.


На одній з вулиць Краснодара знайшли мобільний телефон, під час огляду якого виявили фотографії з небіжчиками.


На знімках з мерцями позували чоловік і жінка. Після цього співробітники поліції вийшли на власників телефону. Ними і виявилася сім'я канібалів, на рахунку якої може бути 30 вбивств.


Як згодом з’ясувалося, затримані канібали неодноразово пробували влаштуватися на роботу в ресторани, кафе і пропонували свою продукцію


Про це розповів директор краснодарського кафе.


«Я коли тільки побачив фотографію цієї дами і її цивільного чоловіка, в пам'яті стали спливати спогади. Години дві я думав, зіставляв факти, – почав співрозмовник. – На картці, яка зараз розійшлася по мережі, Наталя Бакшеева – в яскравій сукні, точно в такому ж приходила вона до мене влаштовуватися на роботу кухарем у 2010 році», – каже чоловік.


За його словами, жінка була активна багато метушилася, задавала купу питань на предмет, де ми купуємо м'ясо і рибу, наскільки наша продукція свіжа.


«Я відповів – тільки у постачальників з сертифікатами. Зрозумійте, такі питання просто так не ставлять. Я давно працюю в цій сфері бізнесу. І не раз стикався з людьми, які задешево намагалися продати свій товар, в тому числі і м'ясо. Мені ця жінка тоді здалася якийсь засмиканою, надмірно балакучою і дуже цікавою. Я їй запропонував заповнити бланк анкети кандидата. Її це збентежило. Вона відсунула листок. Потім все-таки взяла анкету з собою: заповню, каже, вдома і принесу. Більше я її не бачив», – додав директор кафе.


«На місці оперативників я б зараз поцікавився, де вона ще працювала кухарем і кому могла збувати свою «продукцію». Слід перевірити всі її місця роботи, якщо вона працювала кухарем, і з'ясувати чи не просувала вона їм свій «товар». Напевно, людожери шукали місце збуту м'яса, так як саме це простежувалося головним мотивом її працевлаштування на роботу», – радить чоловік.

Telegram Channel