Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

КНИГАРНЯ: ВІДРАЗУ ДВІ КНИЖКИ ДЛЯ ДІТЕЙ ВІД НАДІЇ ГУМЕНЮК

Книжки-поезії для дітей Надії Гуменюк не залежуються в книгарнях, а в бібліотеках юними читачами, як засвідчують бібліотекарі, зачитуються до дірок...

Книжки-поезії для дітей Надії Гуменюк не залежуються в книгарнях, а в бібліотеках юними читачами, як засвідчують бібліотекарі, зачитуються до дірок. Цьому сприяє їх яскрава образність, добрий теплий гумор і ледь помітна ненав’язлива повчальність щодо життєвих істин, яка випливає із сюжету.
Гадаємо, така ж доля чекає і дві нові книжки поетеси, які щойно побачили світ у видавництві «Надстир’я». Це — «Казка про козака Ярка та Яринку-Живинку» і «Котилася писанка». Перша з них за змістом — героїчна поема-казка про хороброго козака, який вирушає в небезпечний похід, аби порятувати кохану, зазнаючи в дорозі цікавих пригод у боротьбі з старим і новітнім злом. Друга — збірка поезій для дітей, написаних у формі писанок. Всі вони читаються легко і з неабияким інтересом, а «Святвечір», «Щедрівка», «Перебиранці», «Вертеп» та інші можуть гарно прислужитися під час Різдвяних свят, що надходять.
Додамо, що «Казку про козака Ярка та Яринку-Живинку» оформив художник Олександр Качановський, а своєрідні, по-дитячому безпосередні малюнки до збірки «Котилася писанка» зробили учні Луцької художньої школи.
Telegram Channel