Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Черкасах невідомі з автомата розстріляли депутата міськради

Волинь-нова

У Черкасах невідомі з автомата розстріляли депутата міськради

Михайло Бінусов нещодавно був призначений на посаду начальника департаменту житлово-комунального господарства в мерії Черкас

У ніч на 29 вересня у Черкасах невідомі скоїли збройний напад на депутата міської ради Михайла Бінусова. Про це повідомляє Тиждень з посиланням на місцеве видання "Про все".


"Його розстріляли з автомата Калашнікова. Депутат загинув на місці. Трапилося це біля гаражів, що поблизу міського цвинтаря №2", - йдеться у повідомленні.



Його розстріляли з автомата Калашнікова. Депутат загинув на місці. Трапилося це біля гаражів, що поблизу міського цвинтаря №2.



 


На місце подій прибули керівники прокуратури, управлінь поліції та СБУ по Черкаській області, проводяться першочергові слідчі дії.


Бінусов нещодавно був призначений на посаду начальника департаменту житлово-комунального господарства в мерії Черкас.


"Йому (Бінусову – ред.) було поставлено завдання побороти корупцію в департаменті, всі потоки були повністю перекриті", - розповів мер Черкас Анатолій Бондаренко, який прибув на місце трагічної події.


Як повідомила прес-офіцер поліції Черкас Зоя Вовк, вбивство сталося близько гаражного кооперативу. Депутат хотів поставити свою машину в гараж і пересісти в автомобіль знайомих. Вони чекали Бинусова біля гаражів, їх автомобіль теж пошкоджений пострілами, а самих знайомих депутата опитують як свідків.


Нагадаємо, у Харкові побили депутата облради від "Самопомічі", голову "Харківського антикорупційного центру" Дмитра Булаха, унаслідок чого у нього рана на голові й можливі переломи щелепи і ребер. При цьому член правління "Харківського антикорупційного центру" Дмитро Дробот сказав, що напад пов’язаний з антикорупційною діяльністю і заявив про стеження.

Telegram Channel