Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

ВДЯЧНІСТЬ: ІВАН КОЗАК ДІЙШОВ ДО ПЕРЕМОГИ

Цікавого листа приніс до редакції голова ради ветеранів війни і праці Сильненської сільради Ківерцівського району, підполковник запасу Іван Козак...

Цікавого листа приніс до редакції голова ради ветеранів війни і праці Сильненської сільради Ківерцівського району, підполковник запасу Іван Козак.
Насамперед наш читач просить висловити глибоку вдячність народному депутату Ігорю Єремєєву за матеріальну допомогу інвалідам війни, учасникам бойових дій на честь 60-річчя визволення України від фашистських загарбників. Кілька слів сказав і про себе: «Мені довелося разом з рідним татом приймати бій з фашизмом у складі 28-ої інженерно-саперної бригади 43-ої армії І Прибалтійського фронту. Тато загинув у першому бою, а я пройшов фронтовими дорогами Литви, Латвії, Пруссії аж до перемоги в Німеччині».
Іван Козак дякує Ігорю Єремєєву за те, що він достойно і послідовно вирішує в парламенті проблеми ветеранів війни, вітає народного депутата з новорічно-різдвяними святами, бажає йому міцного здоров’я, успіхів і добра.
Telegram Channel