Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

КОГО ВИБИРАЮТЬ ЧОЛОВІКИ?

Соціологи провели опитування серед представників сильної статі з метою з’ясувати, яку саме жінку, в якій якості мужчини хотіли б бачити поряд з собою...

Соціологи провели опитування серед представників сильної статі з метою з’ясувати, яку саме жінку, в якій якості мужчини хотіли б бачити поряд з собою.
Більшість відповіла: “Жінку-друга”. Хоча вибирати можна було з різних іпостасей: коханка, сестра, дружина, мати, дочка. Тобто для мужчини краща жінка — це та, яка розуміє його. Яка любить не за особливі успіхи, а просто так, незважаючи ні на що. Яка не намагається шкодувати чи рятувати, але завжди готова співчувати, підтримувати і бути поряд, незалежно від ситуації. Саме такий ідеал інтуїтивно шукає кожний мужчина.
Жінкам варто прочитати і уважно вивчити сім заповідей щасливого подружнього життя, які обов’язково згодяться:
Уникай близьких стосунків з донжуанами, сексуальними споживачами, емоційно холодними і психічно неврівноваженими мужчинами.
Ніколи не створюй з мужчини кумира, як би сильно ти його не кохала.
Живи своїми інтересами і керуйся власними бажаннями. Принцип розумного егоїзму — відмінний спосіб примусити мужчину рахуватися з твоїми потребами.
Інколи старайся подивитися на себе очима партнера. Це підкаже, що тобі варто в собі змінити.
Пізнавай себе, свої здібності і таланти, не забуваючи про те, що їх ще можна розвинути і відкрити в собі нові.
Будь-який вік підходить для кардинальних перемін і духовного росту. Відмовся від стереотипів і від стандартів у стосунках з коханим мужчиною.
Гумор може допомогти у вирішенні дуже багатьох проблем. Старайся відноситись з цим почуттям до самої себе, до свого партнера і до вже перерахованих заповідей.
А як же відрізнити сексуальний потяг, закоханість від справжнього кохання? Є дуже простий спосіб. “Я хочу, щоб мені з тобою було добре”,— проголошує закохана особа. “Я хочу, щоб нам разом було добре”,— говорить той, хто кохає. І в цьому головна відмінність! Отож, задай собі питання: чого ти чекаєш від стосунків з партнером?..
Telegram Channel