Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Чоловік, якого Ердоган врятував від самогубства, вбив коханця своєї дружини

Волинь-нова

Чоловік, якого Ердоган врятував від самогубства, вбив коханця своєї дружини

А потім підпалив квартиру жертви…

Чоловік, спробі самогубства якого завадив президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган (на фото) у кінці 2015 року, вбив коханця своєї дружини. Про це повідомляє «Європейська правда» з посиланням на Hurriyet daily news.


Інцидент стався в Стамбулі зранку 2 жовтня, коли місцеві жителі повідомляли пожежникам про дим з сусіднього житлового будинку.



Після розмови з президентом самогубця поцілував Ердогану руку.



Поліція виявила на місці події труп. Поліція ідентифікувала потерпілого як Джелала Доганчика, який працював діджеєм у розважальних центрах поблизу Стамбула. Слідчі встановили, що чоловіка забили до смерті, а його квартиру підпалили.


Головним підозрюваним у вбивстві виявився Везір Чатраш, чиєму самогубству у 2015 році завадив президент Туреччини. Чоловіка і його спільників затримали, він зізнався у вбивстві, сказавши, що вбитий був коханцем його дружини.


Нагадаємо, у грудні 2015 року кортеж турецького президента проїжджав по мосту над Босфором в час, коли там знаходився чоловік, що збирався вчинити самогубство. Охоронці підвели його до автомобіля Ердогана, після цього президент кілька секунд з ним поговорив. Після розмови він поцілував Ердогану руку.

Telegram Channel