Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

ЩЕ ОДИН УКРАЇНЕЦЬ СТАВ ЧЕМПІОНОМ У СУПЕРВАЖКІЙ ВАЗІ

Український боксер Тарас Біденко у вівторок у Зельдені (Австрія) здобув перемогу над румуном Костянтином Онофреї, завоювавши вакантний титул інтерконтинентального чемпіона за версією WBO у суперважкій вазі...

Український боксер Тарас Біденко у вівторок у Зельдені (Австрія) здобув перемогу над румуном Костянтином Онофреї, завоювавши вакантний титул інтерконтинентального чемпіона за версією WBO у суперважкій вазі.
Бій проходив у досить відкритій боротьбі, в якій українець виглядав краще за сильнішого суперника завдяки своїй перевазі у швидкості. У сьомому раунді Біденко провів вдалу комбінацію з декількох ударів у корпус і голову румуна, і Онофреї, відвернувшись від нього, опустився на одне коліно. Зі сторони він не виглядав дуже вже ураженим, однак його кут раптово викинув рушник, визнавши поразку свого боксера. Для Онофрея ця поразка стала першою в його професіональній кар`єрі, а Біденко отримав свою 14-ту перемогу.
Похований
в труні за власним бажанням
50-річний чеський циркач Зденек Заградка був закопаний у могилу за власним бажанням й пробув там півтора тижні. У труну була вставлена невелика вентиляційна труба для дихання й розмови із друзями. Більшість часу він спав чи розмірковував «про зміст життя». Найбільше його вимучив не голод чи мертва тиша, а спрага. За цей час він схуд на 8,5 кілограма. Зараз Заградка почуває себе нормально. Його досягнення буде занесено до Книги рекордів Гіннесса.
Telegram Channel