Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

У Міноборони не виключили провокацій бойовиків 14 жовтня в зоні АТО

Планується посилити як спостережні пости, так і групи оперативного реагування


Планується посилити як спостережні пости, так і групи оперативного реагування "у разі фіксації будь-яких провокацій з боку НЗФ, щоб миттєво відреагувати".



У День захисника України, який відзначається 14 жовтня, усі бойові підрозділи українських військових, які несуть службу в районі проведення АТО, будуть підсилені на випадок провокацій бойовиків. Про це в ексклюзивному коментарі УНН повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО, полковник Олександр Мотузяник.


"Однозначно, що під час відзначення Дня захисника України (14 жовтня – ред.) всі бойові підрозділи, які виконують завдання у районі проведення Антитерористичної операції, будуть підсилені", - сказав Мотузяник.


За його словами, зокрема, планується посилити як спостережні пости, так і групи оперативного реагування "у разі фіксації будь-яких провокацій з боку НЗФ, щоб миттєво відреагувати".


Довідка: День захисника України — свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва. З 2015 року є державним святом і неробочим днем.

Telegram Channel