Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

ВІТАЛІЙ КЛИЧКО ВТРЕТЄ СТАНЕ БАТЬКОМ

Дружина Віталія Кличка Наталія — на шостому місяці вагітності...

В інтерв’ю російській газеті “Комсомольская правда” чемпіон світу з професійного боксу в одній з найпрестижніших версій у суперваговій категорії Віталій Кличко зізнався, що незабаром втретє стане батьком.
Його дружина Наталія – уже на шостому місяці вагітності. Лікарі повідомили, що в подружжя у березні має народитись хлопчик. Нагадаємо, що в сім’ї Віталія та Наталії Кличків є двоє дітей: чотирирічний син Єгор (таке ім’я дали сину, бо дівоче прізвище Наталії – Єгорова) та дворічна донька Ліза (Єлизавета-Вікторія). До речі, маленький Єгор уже займається в секції з теквондо. “Звичайно, спорт – це здорово, але я мрію, щоб мій син закінчив Гарвардський університет. І зроблю для цього все, що від мене залежить. І тоді я буду спокійний за його майбутнє”, – сказав Віталій журналістам.
Тим часом минулого четверга брати Клички отримали остаточну перемогу у судовому протистоянні зі своїм колишнім промоутером з клубу “Юніверсіум” Клаусом-Пітером Колем. У той день суд міста Гамбурга прийняв рішення про те, що Клички не мають жодних контрактних зобов’язань перед Колем і можуть самі собі обирати суперників. Нагадаємо, що клуб професіонального боксу “Юніверсіум”, за який брати виступали з 1996-ого року, наполягав, щоб контракти Кличків були продовжені для Володимира до 22 лютого, а для Віталія до 20 травня 2005-ого року.
Telegram Channel