Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

КУЧЕРЕВСЬКИЙ МРІЄ УЖЕ ПРО ПІВФІНАЛ КУБКА УЄФА

Євген Кучеревський: “Розібратись можемо як з “Партизаном”, так потім і в 1/8-ій з ЦСКА чи “Бенфікою”...

В минулому номері ми повідомляли вам про результати жеребкування Кубка УЄФА: в 1/16 суперником дніпропетровського “Дніпра” стане лідер чемпіонату Сербії і Чорногорії – клуб “Партизан”, опонентом київського “Динамо” – на сьогодні 10-а команда першості Іспанії – “Вільяреал”, а супротивник донецького “Шахтаря” – “Шальке 04” – ділить перше місце в німецькій бундеслізі з “Баварією”.
– Наші шанси з “Шальке 04” на вихід до наступного раунду змагань рівні, – заявив тренер гірників Мірча Луческу, який, до речі, про результати жеребкування дізнався на базі італійського “Мілана”, де зустрічався з клубним тренером Андрія Шевченка Карло Анчелотті (підозрюємо, що обидва тренери домовлялися, за скільки мільйонів доларів волинянин Анатолій Тимощук переїде з Донецька до Мілана – авт.). – Місце суперника на чолі турнірної таблиці в одному з найпрестижніших чемпіонатів говорить саме за себе. Але це не найгірший для нас варіант. Стиль гри нашої команди підходить до манери гри німців. Якби жереб нам вибрав іспанський чи французький клуби, проблем було б значно більше.
Уникнув гучних заяв і наставник “Динамо” Йожеф Сабо. “З восьми команд, які могли нам випасти, три були іспанські, – відзначив він. – Так що нічого дивного, що одна з них приїде до Києва”. До слова, форвард киян Максим Шацьких уже давно вивчив суперника. “Я спостерігав за матчами “Вільяреала” в Кубку Інтертото проти московських “Спартака” і “Торпедо”. Вони полюбляють грати у відкритий футбол, але дають грати й іншим. Тому головне – не дати їм спокійно розпоряджатись м’ячем”. Зрештою, відзначають обидва, “Вільяреал” – це не знамениті “Реал” чи “Барселона”, у матчах з якими протягом останніх років “Динамо” виглядало досить пристойно.
А ось тренер “Дніпра” Євген Кучеревський у своєму коментарі зазирнув далі 1/16 фіналу: “Розібратись можемо як з “Партизаном”, так потім і в 1/8-ій з ЦСКА чи “Бенфікою”. Тому плануємо пробитися як мінімум до півфіналу”.
Що стосується перемоги в Кубку УЄФА, то провідні букмекерські контори шанси українських клубів оцінили по-різному. “William Hill” оцінює ймовірність успіху “Дніпра” з розрахунку 67 до 1, “Динамо” – 26 до 1, “Шахтаря” – 21 до 1. “Ladbrokes” фаворитом серед наших вважає “Динамо” – 16 до 1. На “Шахтар” й “Дніпро” коефіцієнти нижчі – відповідно 25 до 1 й 100 до1.
Підготував Олександр ЗГОРАНЕЦЬ.
Telegram Channel