Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

У планах Любешівської райдержадміністрації – будівництво спортивного комплексу

Очільник виконавчої влади району Олег Кух провів робочу нараду з начальником відділу освіти, молоді та спорту Любешівської райдержадміністрації Василем Іллічем. Головна тема обговорення – будівництво спортивного комплексу у селищі

Олена ВОЛИНЕЦЬ


На даний час уже проведено процедуру державних закупівель щодо визначення переможця для виготовлення проектно-кошторисної документації на спорудження цього об’єкта на вулиці Незалежності, 39 у селищі Любешів Волинської області.



Спортивний комплекс дасть змогу залучити до занять спорту широкі верстви населення.



Станом на 01.10.2017 року забезпечено виконання геодезичних та інженерно-геологічних робіт під будівництво та погоджено для подальшої роботу план-схему спортивного комплексу. Підприємством «КДС», відповідно до договірних умов, до завершення 2017 бюджетного року буде видано у повному обсязі проектно-кошторисну документацію. 
Цим проектом передбачено спорудження залів для важкої атлетики, занять аеробікою, боксом, адміністративних приміщень, медичного кабінету, роздягалень, санітарних кімнат та інших приміщень, відповідно до державних норм та стандартів.

Telegram Channel