Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

АТО: гаряче стає на Донецькому напрямку (Відео)

Учора незаконні проросійські збройні формування 41 раз порушили режим тиші

Як повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook, насамперед суттєво зросла кількість ворожих провокацій на Донецькому напрямку.



У відповідь сили АТО оперативно і жорстко 28 разів застосовували увесь спектр незабороненого озброєння.



Так, після 18 години двічі під довготривалим вогнем противника з гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї опинились наші укріплення біля Авдіївки, Майорська, шахти Бутівка. Чотири рази ворог із кулеметів і стрілецької зброї бив по захисниках Пісків. Унаслідок одного з таких обстрілів, близько 18 години, отримав поранення один український військовослужбовець. Крім того, наприкінці доби проросійські окупанти застосовували кулемети неподалік Зайцевого та Невельського.
На Приморському напрямку ввечері бойовики з 82-міліметрових мінометів та різних видів гранатометів били по укріпленнях сил АТО біля Мар’їнки, Водяного, Широкиного. А озброєння БМП противник двічі застосовував у районі Новотроїцького. 
Неспокійно було і на Луганському напрямку. Тут окупанти двічі обстрілювали оборонців Кримського, застосовуючи при цьому танк, міномети калібру 82 міліметри, протитанкові гранатомети. Також двічі, вже вночі, під вогнем піхотного озброєння бойовиків опинились укріплення української армії на підступах до Новоолександрівки. 
Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 41 раз порушили режим тиші. У відповідь сили АТО оперативно і жорстко 28 разів застосовували увесь спектр незабороненого озброєння.


У результаті бойових дій один український воїн отримав кульове поранення. На даний момент постраждалий перебуває у військово-медичному лікувальному закладі. Стан його здоров’я оцінюється, як задовільний.


Втрати ворога уточнюються – https://www.youtube.com/watch?v=BENLd3Oln74&feature=youtu.be :


Telegram Channel