Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

ВИБОРИ: ДОПОМОЖУТЬ УСІМ, ХТО ЗАХОЧЕ ПРОГОЛОСУВАТИ

Усі бажаючі взяти участь у голосуванні лучани-інваліди ІІ і ІІІ груп, які не можуть самостійно дістатися до виборчих дільниць, будуть забезпечені транспортом. Це вирішила організувати Луцька міська рада із 11 до 16 години 26 грудня...

Усі бажаючі взяти участь у голосуванні лучани-інваліди ІІ і ІІІ груп, які не можуть самостійно дістатися до виборчих дільниць, будуть забезпечені транспортом. Це вирішила організувати Луцька міська рада із 11 до 16 години 26 грудня.
У міськраді діятиме спеціальний диспетчерський пункт. Люди з обмеженими фізичними можливостями зможуть ще сьогодні зателефонувати до цього диспетчерського пункту, повідомити свою адресу, контактний телефон і номер пенсійного посвідчення. Останнє, як пояснили у міськраді, необхідне для того, щоб звірити дані щодо особи виборця і уникнути фальшувань.
Подаємо номери телефонів диспетчерського пункту: 72-03-53, 77-79-19, а також «гарячої лінії» міського голови: 72-06-44. Цю інформацію підготувала Світлана Мех.
Учора зателефонував до редакції також наш читач, військовик із Луцька Аркадій Миколайович Соломатін з благодійною пропозицією. Він зі своїми друзями-автолюбителями готовий безкоштовно доставити завтра на виборчі дільниці тих виборців, які хочуть проголосувати, але мають при цьому якісь труднощі. Контактні телефони: 5-06-64, мобільний 80509331070.
Telegram Channel