Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

ТО ХТО ПЛАТИВ ЗА СОЛДАТСЬКІ ПАЙКИ?

Міністр оборони України Олександр Кузьмук пояснив, як сталося так, що прихильників Януковича, які приїхали у Київ мітингувати за свого кандидата, годували солдатськими пайками...

Міністр оборони України Олександр Кузьмук пояснив, як сталося так, що прихильників Януковича, які приїхали у Київ мітингувати за свого кандидата, годували солдатськими пайками.
Міністр оборони сказав, що Міністерство внутрішніх справ своїм листом звернулося до Міністерства оборони про видачу деякого майна, в тому числі 400 тисяч пайків. За словами Кузьмука, його міністерство не змогло надати таку кількість, але були 18 тисяч пайків, "у яких закінчується використання в грудні, січні, лютому, які були видані, і гроші за які на третій день поступили на рахунки". Міністр оборони сказав, що пайки були надлишкові і вони мають право на реалізацію, бо за них були сплачені гроші. "Я задоволений, що Генпрокуратура цим зайнялась. Але я хочу довести до всіх наших співвітчизників, що порушено кримінальну справу не проти Міністерства оборони, а по факту використання цих пайків ", - сказав Кузьмук. Міністр оборони відмовився підтвердити, що МВС продало ці пайки далі.
Telegram Channel