Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

Презентували майбутній кінофестиваль «Молодість»

Кінофестиваль «Молодість. Пролог» розділили на дві частини. Через проблеми з фінансуванням буде дві червоні доріжки - осіння і весняна. 20 і 22 жовтня в столиці пройде захід, який представить оновлений проект.


За словами організаторів, ввечері 21-го в Національній опері представлять учасників кінофесту, але основні дії пройдуть в театрах кіно «Київ» і «Україна».



Два дні фестивалю віддають роботам  молодих українських режисерів. Це буде старт Національного конкурсу. Для нього вже відібрали 18 кінострічок. Переможцям вручать символічного «Золотого оленя» та 50 тисяч гривень. У журі увійшли відома людина на «Берлінале» Віланд Шпек і продюсер зі Швейцарії Іван Маде. Представники в журі від України ще обговорюються і узгоджуються. Про це з посиланням на «Дзеркало тижня» розповідає INFOKAVA.


Спільний україно-словацький фільм «Межа» покажуть в осінньому блоці. Це історія про контрабанду і контрабандистів на словацько-українському кордоні.


Поза жанром - кримінальний трилер словацького режисера Петра Беб'яка, з українськими та словацькими акторами в ролях. Навесні 2018 го кінофестиваль «Молодість» продемонструє повноцінну кінопрограму.

Telegram Channel