Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

ПОГОДА: І НА ДВОХ ВЕЛОСИПЕДАХ ДО СПРАВЖНЬОЇ ЗИМИ НЕ ДОЇДЕМО

Сьогодні буде хмарно з проясненнями, часом опади, місцями туман. Вітер південно-західний, 5—10 метрів за секунду. Температура повітря по області 0—5, у Луцьку 2—4 градуси тепла...

За прогнозом чергового синоптика гідрометцентру Світлани Дриганюк, сьогодні буде хмарно з проясненнями, часом опади, місцями туман. Вітер південно-західний, 5—10 метрів за секунду. Температура повітря по області 0—5, у Луцьку 2—4 градуси тепла.
У наступні два дні — хмарна погода. 29 грудня та вночі 30-ого — невеликий дощ з мокрим снігом, вдень 30 грудня — невеликі опади. Вітер північно-східний з переходом на північно-західний, 7—12 метрів за секунду. Температура повітря вночі 29 грудня мінус 3 — плюс 2, 30-ого — 0 — мінус 5, вдень мінус 1 — плюс 4.
Радіаційний фон учора в Луцьку становив 0,012 мілірентгена на годину.
Перед Новим роком очікується поступове зниження температури повітря: вночі від 3 до 9, вдень від 1 до 6 градусів морозу.
Минулої неділі розпочав свої метеорологічні спостереження за народним прогностиком редакційний синоптик Володимир Лис. Його прогноз на січень—березень заплановано опублікувати в наступному номері. Та уже можна сказати: нинішня зима буде і надалі теплою.
Telegram Channel