Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

Марлос став патріотом України завдяки мільйону «баксів» від Ахметова?

В олігарха був свій інтерес – одержання бразильцем українського паспорта дозволило зменшити число легіонерів у команді

Власник Шахтаря Рінат Ахметов заплатив бразильському півзахисникові свого клубу Марлосу один мільйон доларів за згоду отримати громадянство й виступати за збірну України, повідомляє Новое время з посиланням на «Українська правда».



Власник Шахтаря Рінат Ахметов заплатив бразильському півзахисникові свого клубу Марлосу один мільйон доларів за згоду отримати громадянство й виступати за збірну України.



За інформацією джерел медіа в таборі донецького клубу, ці гроші футболіст отримав в якості бонусів. Тим самим власник «гірників» нібито вирішив питання продовження контракту з гравцем. 


Відзначається, що раніше Марлос був готовий укласти угоду тільки на два роки, але після цього погодився підписати договір на чотирирічний період. Отримання ним громадянства, додає видання, також важливо Ахметову, оскільки зменшує число легіонерів у команді. 


Як повідомляє УП, в прес-службі Шахтаря заявили, що не уповноважені давати коментарі телефоном, але пообіцяли надати відповідь найближчим часом.


29 вересня генеральний директор донецького клубу Сергій Палкін повідомив про те, що бразильський півзахисник клубу отримав українське громадянство. Після цього гравець провів два матчи за збірну України в рамках відбору на ЧС-2018.


Повідомлялося, що президент України Петро Порошенко підписав указ, яким надав Марлосу громадянство для виступів за збірну України.

Telegram Channel