Курси НБУ $ 39.23 € 42.44

З лікарні втік водій, який п’яним вчинив за вечір дві ДТП

20 жовтня у Павлівці Тисменицького району сталась дорожньо-транспортна пригода, в якій водій наїхавши на пішохода, утік з місця події

Проте уже за кілька хвилин утікач вчинив повторне ДТП, де його затримала поліція, передає «Галка».


Водій невстановленого автомобіля наїхав на 54-річного жителя села Павлівка, котрий ішов дорогою в напрямку зі сторони с. Рибне. В результаті дорожньо-транспортної пригоди пішохід отримав політравму та був доставлений до обласної лікарні.



Водію при проходженні медогляду вдалося покинути медзаклад і наразі правоохоронці встановлюють місце його перебування.



Тим часом водій утікач, як пізніше було з’ясовано поліцією, уже через 10 хвилин вчиняє зіткнення з легковиком у м. Івано-Франківську по вул. Галицька (біля ресторану «Овен»). На місце події виїжджають працівники поліції, які виявляють свіжі сліди механічних пошкоджень на його автомобілі, що викликає підозру на причетність до вчинення вище вказаного наїзду на пішохода. Крім того, за візуальними ознаками водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. У зв’язку з чим його доставляють до медичного для проведення медосвідчення на факт вживання алкоголю. В результаті проведеної експертизи у його крові виявлено 2,69 проміле алкоголю. Проте водію, жителю одного із ближніх сіл обласного центру, при проходженні медогляду вдалося покинути медзаклад і наразі правоохоронці встановлюють місце його перебування. Транспортний засіб вилучено іпоміщено на майданчик для тимчасово затриманого транспорту, як речовий доказ причетності до ДТП.

Telegram Channel