Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

НОВОРІЧНЕ ВІТАННЯ ГОЛОВИ ОБЛАСНОЇ РАДИ

НОВОРІЧНЕ ВІТАННЯ ГОЛОВИ ОБЛАСНОЇ РАДИ ШАНОВНІ ВОЛИНЯНИ!

НОВОРІЧНЕ ВІТАННЯ ГОЛОВИ ОБЛАСНОЇ РАДИ
ШАНОВНІ ВОЛИНЯНИ!

Від імені найвищого представницького органу краю щиро і сердечно вітаю вас із Новим роком, Різдвом Христовим – цими світлими, радісними святами, традиційно шанованими Українським народом.Як завжди, напередодні Нового року ми згадуємо, яким був рік минулий і плекаємо надії на рік прийдешній, надії на те, що принесе він нам радість і щастя, віру, що наші рідні та близькі будуть здоровими, робота - успішною, доля - прихильною, держава - заможною.
Прощання зі старим роком – це завжди змішані почуття: трохи хвилювання, трохи сум. Ми вдячні 2004-му року за те, що додав радісних та щасливих моментів, додав сил здолати труднощі, додав досвіду та життєвої мудрості. На мою думку, ми позбавляємося психології тимчасовості, непевності - на зміну їй приходить віра у завтрашній день. Підтвердженням цьому є останні події виборчого процесу, згуртування і демократизація суспільства. Ми живемо в часи становлення Української нації, Української держави, в часи свободи, яка відкриває простір для руху вперед.
На порозі Нового року не втрачаймо віри в себе, у правильність нашого спільного великого шляху. Робімо все, щоб 2005 рік став сходинкою до кращого життя, щоб світлішали обрії держави й кожної родини.
Нехай Бог і доля дарують міцне здоров’я, успіхи у досягненні мрій і задумів, гарний врожай, добробут, бережуть від усіляких бід!
Хліба Вам і до хліба, ясного неба за вікном, миру в душі, добра та щастя, доброзичливого і щирого людського спілкування!
З Новим роком і Різдвом Христовим, дорогі краяни!
Голова обласної ради Василь Дмитрук.
Telegram Channel