Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

ВІЗ ЧОЛОВІК ДРОВА

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком трапилася між селами Крухиничі та Михайлівка Локачинського району...

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком трапилася між селами Крухиничі та Михайлівка Локачинського району.
Як розповів начальник Локачинського райвідділу внутрішніх справ підполковник міліції Сергій Кушнірук, мешканець Крухинич Олександр З. вранці того дня поїхав кіньми до лісу по дрова. Навантаженою підводою надвечір повертався до Крухинич. Аби полегшити коням ношу, бо підіймалися на пагорб, зліз із воза, тримаючи віжки в руках, йшов поряд. Саме в цей час, рухаючись асфальтівкою навпроти, несподівано виїхав на зустрічну смугу, де і зіткнувся із возом, бус “Фольксваген”... Кажуть, водій чомусь не впорався з кермом. Тяжко травмованого внаслідок зіткнення Олександра було доставлено до Локачинської районної лікарні, але медицина в даному разі виявилася вже безсилою.
До речі, це вже друга автопригода зі смертельним наслідком, що трапилася на відрізку дороги між Крухиничами і Михайлівкою останнім часом. У першому випадку (про це у свій час повідомляла “Волинь”) тут загинуло двоє людей.
Петро БОЯРЧУК.
Telegram Channel