Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Українець віз соколів у Катар

Волинь-нова

Українець віз соколів у Катар

Трьох пташок він заховав у валізі


Вже у ході фільтраційних заходів чоловік повідомив, що начебто не знав про «живу поклажу» у його валізі. Крім цього, за послуги переміщення багажу горе-заробітчанину пообіцяли 500 доларів США.



Прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» спільно з співробітниками фіскальної служби та працівниками служби авіаційної безпеки виявили трьох соколів, яких з України мав намір вивезти наш співвітчизник, інформує ДПСУ.


Межі держави українець залишав через міжнародний аеропорт «Бориспіль». Він планував вилетіти рейсом «Київ-Доха». Проте під час оформлення серед особистих речей українця правоохоронці виявили трьох соколів. Вже у ході фільтраційних заходів чоловік повідомив, що начебто не знав про «живу поклажу» у його валізі. Крім цього, за послуги переміщення багажу горе-заробітчанину пообіцяли 500 доларів США.


Наразі птахів вилучено, а на порушника складено процесуальні матеріали.


Нагадаємо, що декілька тижнів тому в цьому ж аеропорту співробітники Держприкордонслужби за інформацією працівників служби авіаційної безпеки спільно з представниками митниці також виявили трьох соколів. Їх у незаконний спосіб намагалися вивезти з України з метою реалізації в Об’єднані Арабські Емірати.



Довідка:


Доха - місто на узбережжі Перської затоки, найбільше місто і столиця арабського емірату Катар. У 2006 в місті проходили Азійські Ігри. Поряд з містом розташовано міжнародний аеропорт.

Telegram Channel