Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

ЩО ПОДАРУВАВ ТОБІ КОХАНИЙ?

Ось і минув Новий рік — те свято, яке приходить до нас з ялинкою і подарунками під нею. І що ж ви знайшли під лісовою красунею?..

Ось і минув Новий рік — те свято, яке приходить до нас з ялинкою і подарунками під нею. І що ж ви знайшли під лісовою красунею? Виявляється, залежно від подарунка, можна сказати, хто він, ваш обранець, як ставиться до вас.
Якщо ви одержали велику (чи маленьку) гарну й пухнасту іграшку, то він досі вважає вас маленькою дівчинкою. Якщо, поклавши руку на серце, ви з жалем погоджуєтеся з тим, що так воно і є, то ваш тандем можна тільки привітати. Значно гірше, коли ви — особистість цілком сформована і бажаєте, щоб вас приймали саме так. Тоді, як кажуть, ребром постане питання пріоритетів — хочете ви бути з цим мужчиною (вічно йому підіграючи) в будь-якому випадку чи нехай він розвертається і крокує до першокурсниць?
Ще один можливий варіант. Цей мужчина оцінює вас по достоїнству, а своїм подарунком хоче показати, що він — справжня кам’яна стіна — ви можете на нього покластися в будь-якій справі, включаючи й бізнес, але при цьому він іноді готовий вас балувати. Такий варіант, зрозуміло, викликає тільки позитивні емоції.
Коли під ялинкою були дорогоцінності, то зразу потрібно обмовитися: якщо фінанси мужчини не дають можливості зробити такий дорогий подарунок і він, очевидно, збирав на нього цілий рік, то потрібно негайно виходити за нього заміж. А ще непогано — ізолювати такого мужчину від жіночого товариства й попутно занести це рідкісне диво в “червону книгу”.
А ось коли в подарунок ви одержали сережки, ціна яких не перевищує чверті його місячної зарплати, то варто серйозно задуматися. Тому що, незважаючи на ознаки цивілізації, інстинкти залишаються інстинктами. А вони кажуть, що свою “самку” необхідно “позначити”. А ви повинні носити дорогі прикраси лише тому, що є його супутницею і через це зобов’язана впритул наближатися до ідеалу.
Погодьтеся, дуже неприємно, коли вас приймають не як людину, а як ялинку, яку потрібно якнайліпше прикрасити, тому що новорічна традиція так велить. До речі, багато хто з таких мужчин після розриву подібні подарунки забирає, що також не можна не враховувати.
Треба уявити й таку ситуацію: ваш обранець замість подарунка приніс джентльменський набір — букет, тортик і шампанське. Це може свідчити про повну відсутність фантазії і про схильність до ритуального спілкування. В принципі, нічого особливо поганого в цьому нема. Розумна жінка з легкістю вибудує чудові стосунки з таким мужчиною, строго дотримуючись соціальних штампів: прийшов веселенький — бурхливий скандал, скандал затягнувся — не менш бурхливе примирення в постелі. Він буде задоволений. Ви, може, не повірите, але мужчини також часто люблять, щоб все було, “як у людей”.
Другий варіант гірший — ваш обранець не подбав завчасно про подарунок, а тому вирішив обмежитись уже згаданим джентльменським набором. Спасибі, звичайно, що взагалі згадав. Але вас таке ставлення не влаштовує, адже ви вибирали подарунок для нього старанно, з любов’ю і за місяць наперед. Якщо ж влаштовує, то звикайте, що він завжди буде думати про вас значно менше, ніж ви про нього.
І нарешті ще один варіант — він взагалі нічого не подарував. Знову ж таки не поспішайте бити тривогу — є такі нещасні діти (і їх немало навіть в досить благополучних сім’ях), яким нічого не клали під ялинку. Не було в сім’ї так заведено — і все. Ось він і не вважає потрібним турбуватися про подарунок.
Не виняток також, що ваш обранець просто боїться щось вам дарувати. Мужчини іноді вражають своєю підозрілістю. “Ось, — міркує хтось з них, — куплю їй м’яку іграшку, то вона вирішить, що я не сприймаю її всерйоз. Подарую золотий браслет, то вона подумає, що я її підкуплюю. Принесу торт і шампанське — здогадається, які у мене серйозні проблеми з фантазією.” Виходячи з цих міркувань, мужчина поступає за чоловічою логікою, а саме — взагалі нічого не дарує.
До речі, дуже багато мужчин взагалі не підозрюють, яке велике значення надають жінки їх подарункам. Отож, якщо подарунок коханого вас не задовольняє, натякніть, що б ви хотіли одержати наступного разу. Він не образиться. В тому, звичайно, випадку, коли ви не ляпнете, що сьогоднішній подарунок вам зовсім не сподобався.
Telegram Channel