Курси НБУ $ 39.23 € 42.44

У Парижі не був. Але Ейфелеву вежу у Шацьку збудував — уже тричі!

Новий витвір майстра знову вищий від попереднього — 7 метрів 20 сантиметрів.

Іван Гарват, який спорудив у себе на подвір’ї поблизу квітника символ французької столиці, вирішив не зупинятися на досягнутому. Після того, як вийшла стаття у «Волині-новій» і фільм на volyn.com. ua про його особливе хобі, збудував собі ще одну. Про всяк випадок.

Це було одне з найвагоміших досягнень чоловіка у 2016-му. І що, ви думаєте, він запланував на цей рік? Ніколи не вгадаєте: спорудити нову вежу — ще більшу. От манить чоловіка висота і шарм паризької пам'ятки.

Вперше скопіювати творіння Ейфеля Івана Гарвата надихнули декорації до відомого телешоу. Внук допоміг знайти в інтернеті ескізи, і колишній механізатор, використовуючи те, що було під рукою, збудував триметрову вежу.
Нагадаємо, що її чоловік продав, а коли сусіди почали нарікати, що вулиця втратила свою родзинку, довелося спорудити іншу — вдвічі вищу.
А далі пішло-поїхало: туристи фотографуються, журналісти допитуються, товариші допомагають із матеріалами. А спочатку було чимало скептиків, дехто казав: «Дурний, не має до чого взятися…» Та чоловік довів, що і після виходу на пенсію життя може бути яскравим, якщо не відмовляти собі в природному прагненні — творити.

Telegram Channel