Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

ЦВК ОГОЛОСИЛА ОФІЦІЙНІ РЕЗУЛЬТАТИ

Учора Верховний суд відмовився розглядати 4 скарги штабу кандидата в президенти Віктора Януковича на 4 постанови Центральної виборчої комісії від 30 грудня 2004 року...

Учора Верховний суд відмовився розглядати 4 скарги штабу кандидата в президенти Віктора Януковича на 4 постанови Центральної виборчої комісії від 30 грудня 2004 року.
Верховний суд прийняв рішення повернути скарги заявнику через нечітко сформульовані вимоги, а також через те, що в скаргах не зазначено, яким чином порушені права заявника і яким чином вони повинні бути відновлені. Нагадаємо, що 6 січня Верховний суд також відмовився задовольнити скаргу Януковича на відмову Центральної виборчої комісії визнати неможливим встановлення результатів переголосування 2-го туру виборів Президента.
Тим часом учора після обіду Центральна виборча комісія розпочала офіційне оголошення результатів виборів Президента. Очікувалось, що процедура розтягнеться на кілька годин. На момент виходу номера офіційні результати виборів Президента ще не були відомі, хоч сумнівів у тому, що переможцем буде оголошено Віктора Ющенка, нема ні в кого.
Telegram Channel