Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Швидка» доїжджатиме до села справді швидко

Волинь-нова

«Швидка» доїжджатиме до села справді швидко

В ході робочої поїздки, яка відбулася днями, голова Любешівської районної державної адміністрації Олег Кух, як повідомляє сайт виконавчої влади району, оглянув дорогу до села Судче. Аби проконтролювати стан виконання робіт, які уже на стадії завершення, Олег Іванович поспілкувався з працівниками підрядної організації, яка є виконавцем робіт

Олег Кух поспілкувався з працівниками підрядної організації
Олег Кух поспілкувався з працівниками підрядної організації

   — Завдяки ремонту дороги до села і в цьому населеному пункті безперешкодно проїжджатиме «швидка допомога». Сьогодні від Судча до Любешова можна заїхати за 10—15 хвилин» — зазначив Олег Іванович. 

Завдяки ремонту дороги до села і в цьому населеному пункті безперешкодно проїжджатиме «швидка допомога».

Окрім того, голова райдержадміністрації обговорив перспективи ремонту дороги, що веде до об’єктів соціальної сфери, а це ще додаткових 400 метрів, до сільського Будинку культури, школи, дитячого садочка. Саме за цей відрізок дороги голова Судченської сільської ради Олена Бас клопотала перед головою обласної держадміністрації Володимиром Гунчиком, аби той посприяв у фінансуванні. Володимир Петрович взяв це питання до уваги. Наразі можливість будівництва вивчається на обласному рівні.

Олена ВОЛИНЕЦЬ

Telegram Channel