Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

РЕБРОВ ПІДНІМАЄ БУНТ

Український форвард звинуватив тренера англійського “Вест Хема” Алана Пердью в невиконанні гарантій...

Газета “Sunday Mirror” повідомила, що український форвард звинуватив тренера англійського “Вест Хема” Алана Пердью в невиконанні гарантій з приводу місця в основному складі й заявив, що йому набридло сидіти на лаві запасних.
Після того, як минулого літа Ребров залишив “Тоттенхем” на правах вільного агента, він лише дев’ять разів виходив в основі нової команди.
“Мені обіцяли, що я буду грати, але перевагу віддавали іншим. У команді чотири форварди. Окрім мене — Харевуд, Шерінгем і Замора. Але я не бачу, щоб між нами відбувалася ротація. Я вже не хлопчик. Щось з цим потрібно робити, – зазначив Ребров — Не запитуйте мене про те, чому я не граю, - додав Сергій. – Спитайте про це у тренера.”
До речі, в новому, 2005, році Ребров двічі виходив на заміну. У грі проти “Іпсвіча” він вийшов на заміну на 72-ій хвилині, а в матчі проти “Шеффілд Юнайтед” у другому таймі.
Агент Реброва Шандор Варга висловлює припущення, що Реброву потрібно змінити чемпіонат, через те, що англійський йому не підходить. Не виключено, що Ребров поміняє команду вже нинішньої зими.
Припускає Варга і можливість повернення Реброва в українську першість, хоча, зазначає, що вони розглянуть всі пропозиції. “В Україні футбол на піднесенні. У Росії також, — каже він. — До речі, з цієї країни протягом багатьох років надходили пропозиції для Сергія. Розглянемо будь-який варіант”.
За словами агента Реброва, сам футболіст міг би заграти ще й у київському “Динамо”. “Думаю, Сергій міг би змусити Сабо змінити свою думку (Сабо кілька разів зазначав, ще будучи віце-президентом “Динамо”, що “нинішній” Ребров не зможе допомогти багаторазовим чемпіонам України — прим.). Він не втратив своїх якостей. Просто йому потрібно зіграти кілька гарних матчів”.
Що стосується ще одного підопічного – Олега Лужного, то, за словами Шандора Варги, екс-капітан збірної України цілком може завершити кар’єру футболіста, якщо до нього не надійде гідних пропозицій.
Telegram Channel