Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Двоє рівнян попалися на крадіжках у супермаркетах

Ілюстративне фото

Волинь-нова

Двоє рівнян попалися на крадіжках у супермаркетах

Поцупивши дрібні речі, зловмисники сподіваються вийти з торговельних закладів непоміченими, однак поліцейські охорони зупинили зазіхання на чужу власність

У Рівному наряд реагування поліції охорони прибув у супермаркет на вулиці Макарова.

14-річна школярка поцупила продуктів на загальну суму близько 70 гривень.

Працівники вказали правоохоронцям на невідому громадянку, яка здійснила крадіжку харчових продуктів на загальну суму близько 70 гривень. Нею виявилась неповнолітня 14-річна школярка з Рівного. Про подію було повідомлено батьків дівчини, саму ж зловмисницю доставили до міського відділку поліції, інформує управління поліції охорони в Рівненській області.

В іншому супермаркеті на вулиці Макарова правоохоронці виявили 36-річного рівнянина, який вийшов за межі касової зони з неоплаченим товаром – ліхтариком, який коштує 45 гривень.

За протиправні дії затриманих очікує покарання за статтею 51 Кодексу України про адміністративні правопорушення – дрібне викрадення чужого майна. Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу до 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправних робіт на строк до одного місяця або адміністративного арешту на строк до 10 діб.
 

Telegram Channel