Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
 Бійцям відправили буржуйки і теплий одяг (Фото)

Волинь-нова

Бійцям відправили буржуйки і теплий одяг (Фото)

Нещодавно ківерцівські волонтери разом з волинським центром «Серце патріота» спорядили черговий благодійний вантаж для військових, які захищають цілісність держави на Сході

Цього разу дорога в зону АТО пролягла до наших бійців у Попасне, Троїцьке, Золоте, Бахмут. Також ківерчани відвідали земляка - хірурга Юрія Романішина, який у складі Першого добровольчого шпиталю імені Пирогова працює в лікарні Попасного.

У зборі продуктів для воїнів найбільше допомогли колективи шкіл села Звози, ЗОШ №4 міста Ківерці, громада села Борохів. П'ять буржуйок надав волонтер Володимир Дейна, одну закупив військкомат. Також було придбано за кошти Ківерцівського волонтерського осередку передній і задній міст до автомобіля УАЗ та дуже необхідну для бійців у цю пору теплу білизну. Віктор Головатюк допоміг у підготовці до відправки автозапчастин, а коваль Дмитро Шрамко виготовив власноруч скоби для бліндажів. Допомагали також місцеві підприємці, які приносили теплий одяг, шкарпетки, цигарки, чай. Підприємство “Золота Нива” надало для поїздки у зону АТО дизельне пальне.

У зборі продуктів для воїнів найбільше допомогли колективи шкіл села Звози, ЗОШ №4 міста Ківерці, громада села Борохів.

Ківерцівські волонтери просять всіх небайдужих долучитися до збору теплих речей для бійців, який проводиться у міській раді.

 

 

 

 

Telegram Channel