Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Любешові говорили про те, як втриматися на новій роботі

Волинь-нова

У Любешові говорили про те, як втриматися на новій роботі

Таку тему мав семінар, який відбувся у Любешівському технічному коледжі Луцького національного технічного університету в рамках діяльності центру кар’єри цього закладу

До участі запросили студентів випускної групи, які навчаються за спеціальністю «Бухгалтерський облік», була присутня психолог цього навчального закладу Ольга Швайко.

У ході заходу, як повідомляє сайт Любешівського районного центру зайнятості, профорієнтатор цієї установи Тетяна Клямар ознайомила молодь з правилами адаптації на новому робочому місці. Всі разом розглянули етапи підготовки до знайомства з колективом, особливості спілкування «новачка» з колегами, вміння слухати співрозмовників та як зберігати витримку і розуміння із співробітниками у процесі виконання роботи.

Профорієнтатор цієї установи Тетяна Клямар ознайомила молодь з правилами адаптації на новому робочому місці.

Під час заходу спілкування учасників було спрямоване на підвищення рівня поінформованості щодо особливостей проходження випробувального терміну. Психолог Ольга Швайко пояснила, як потрібно поводитися під час діалогу з керівником та якою може бути реакція працівника на зауваження, похвалу чи поставлені завдання до виконання. Студенти мали можливість відпрацювати стратегію переконання, розвинути навички самопрезентації та аргументації під час рольової гри в системі відносин «Керівник-підлеглий».

Олена ВОЛИНЕЦЬ

Telegram Channel