Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Центр Любешова може осучаснитися

Волинь-нова

Центр Любешова може осучаснитися

Саме над цим працює із іншими ініціаторами місцевий підприємець, депутат обласної ради Микола Бущук

Ще у серпні цього року Микола Васильович розмістив на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» допис:

«Шановні, Любешівці (з великої букви), та всі, кому не байдужий зовнішній вигляд нашого селища. У Вас є унікальна можливість долучитись до перетворення Любешова в перлину екологічного туризму волинського Полісся (чи сільського, зеленого, історичного і … додумайте ще щось самі). Ідея полягає в тому, щоб на газоні, справа від центрального входу в кляштор, облаштувати парклет.

Від охочих потрібні: талант дизайнера, архітектора, художника; навички укладання бруківки та зварювальника. Ті, для кого час дорожчий за гроші, можуть придбати: бруківку, цемент, пісок (красти ми його не будем), металопрофіль, дерев’яні бруси та дошки, грунтівку, антисептик, лак, фарбу, пензлики та вуличні ліхтарі. А якщо ні на що не здатні, то хоча б лайк. Жартую, лайки та репости – обов’язково.
Ми ж бо з Вами хочемо щоб наші діти та внуки (а в мене вже є онук) не цуралися своєї бАтьківщини?

Невдовзі біля кляштора капуцинів може бути облаштований парклет, що додасть привабливості нашому містечку. 

І відкрию Вам велику таємницю, - Якщо все вдасться й неостаннім буде цей проект, Ми перетворим край на величі скарбницю, А вулицю ми перетворим на проспект... Думаю Ви мене зрозуміли. Чекаю пропозицій…». На цей оптимістичний та щирий пост радо відгукнулося чимало людей. Дехто пропонував допомогу, інші давали поради. Були й такі, котрі критикували.

І ось нещодавно чергову ластівку у цій справі опублікував на своїй сторінці Микола Бущук: «Хто має тяму, прикиньте, будь ласка, скільки лісу потрібно на цю лавку. Дякую», - а також розмістив фото-проект чудового місця відпочинку, який невдовзі може бути у центрі нашого славного містечка. Отже, виявляється, справа не стоїть на місці. Знайшлися люди, котрі готові долучитися до цієї хорошої справи, і невдовзі біля кляштора капуцинів може бути облаштований парклет, що додасть привабливості нашому містечку. 

Наталія МУХА

Telegram Channel