Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Пане Гунчик, розберетесь, чи нам знову звернутися в Адміністрацію президента: на Волині водій висадив із маршрутки 15-річного сина загиблого учасника АТО!

Володимире Петровичу, може, час раз і назавжди вирішити цю проблему?

Фото з офіційного сайту Волинської обласної державної адміністрації.

Волинь-нова

Пане Гунчик, розберетесь, чи нам знову звернутися в Адміністрацію президента: на Волині водій висадив із маршрутки 15-річного сина загиблого учасника АТО!

Скільки триватиме ця ганьба?

Нещодавно лише після листа журналістів «Волині-нової» в Адміністрацію президента України місцева влада змусила водія і перевізника попросити пробачення у мами загиблого Героя війни з Росією Ігоря Упорова – Тамари Упорової, яка зазнала приниження в маршрутці.  І ось новий кричущий випадок…

Водій маршрутки «Шацьк – Луцьк» змусив вийти 15-річного сина загиблого в 2014 році бійця АТО, який їхав за «нульовим» квитком, повідомила у Facebook його мати. Дмитро Гулюк, син загиблого в АТО лучанина Сергія Гулюка, 24 листопада їхав із Ковеля, де навчається у ліцеї з військовою підготовкою, до Луцька.

«У Діми був нульовий квиток (безкоштовний квиток з оплаченим касовим збором). І ніхто з пасажирів не заступився за нього».

«Вчора мого сина Діму (15 років) який їхав із навчання додому (навчається в ліцеї з військовою підготовкою в Ковелі) на вихідні, у грубій формі висадив з маршрутного автобуса водій. Він сідав у Ковелі в маршрутку «Шацьк – Луцьк» (АС2961ВО). Водій заставив вийти дитину з маршрутки, тягнувши хлопця за руку, вирвавши в нього з рук рюкзака та кинувши на протилежне сидіння. Діма змушений був вийти. Водій свій вчинок мотивував тим, що «у мене таких, як ти, багато і я не змушений вас всіх возити». При тому, що у Діми був нульовий квиток (безкоштовний квиток з оплаченим касовим збором). І ніхто з пасажирів не заступився за нього», – написала мати хлопця Юлія в суботу зранку.

При цьому власниця автобуса Наталія Приходько не захотіла коментувати ZAXID.NET ситуацію, пославшись на те, що сьогодні вихідний. «Ви дзвоните у вихідний, на мій особистий номер. Давайте робочі питання вирішувати в робочий час», – сказала Приходько.

При цьому на запитання кореспондента ZAXID.NET про те, чи є правдивою викладена Юлією Гулюк інформація, вона відповіла: «Звичайно, що це неправда». В той же час пояснювати ситуацію Приходько відмовилася. Натомість сказала, що вона «виїжджає з заправки» та роз’єднала розмову.

Telegram Channel