Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
У Липинах Луцького району оновили школу до її 30-річчя

Волинь-нова

У Липинах Луцького району оновили школу до її 30-річчя

Колектив навчального закладу відзначив ювілей урочистим концертом, програму котрого склали власні виступи школярів та вчителів

До святкування були запрошені ті, хто будував та підтримував школу, колишні педагоги та керівники, випускники, представники районної влади.

Проведено утеплення приміщення, ремонт обіднього залу та спортивних роздягалень із душовими, харчоблоку та заміну технологічного обладнання.

Зараз у школі замінені вікна, відремонтована покрівля, зроблено капітальний ремонт коридорів. Зокрема, цього року за кошти районного та сільського бюджетів, державної освітньої субвенції проведено утеплення приміщення, ремонт обіднього залу та спортивних роздягалень із душовими, харчоблоку та заміну технологічного обладнання. Липинська сільська рада подарувала їй два великих телевізори.

Нині в закладі загальної середньої освіти села Липини трудяться 42 педагоги. Результатом їх творчої діяльності є вагомі досягнення учнів. Вихованці одинадцятирічки є призерами II та III етапів Всеукраїнських олімпіад з багатьох предметів, творчих та наукових конкурсів і турнірів, спортивних та мистецьких змагань.

Ірина РЕПЕТУХА

Telegram Channel