Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Студенти-біологи ділилися мріями із золотою рибкою

Волинь-нова

Студенти-біологи ділилися мріями із золотою рибкою

Майстер-клас «Мистецтво аквадизайну» у Волинському обласному еколого-натуралістичному центрі провела Світлана Буднік

Гостями були студенти 5 -го курсу біологічного факультету СНУ ім. Лесі Українки, пвідомили на сайті ВОЕНЦ. Під час заняття продемонстровано правила закладання ґрунту, водоростей та інших декоративних елементів акваріума. Також студентів проінформовано про такі важливі елементи в акваріумістиці, як рН водного середовища, відповідні фільтри для води, що використовуються для наповнення акваріума. Цікавим для гостей було те, що певні види риб потребують відповідного складу води, освітлення й флори.

Біологи були зачаровані таким розмаїттям штучного екосвіту. Тому кожен після майстер-класу вийшов із мрією про власний, нехай і невеличкий, акваріум.

Світлана Буднік ознайомила студентів із виставкою акваріумів, створениху процесі конкурсу. Відвідувачів вразила тонка робота вихованців еколого-натуралістичного центру з аквадизайну. Біологи були зачаровані таким розмаїттям штучного екосвіту. Тому кожен після майстер-класу вийшов із мрією про власний, нехай і невеличкий, акваріум.

Студенти були надзвичайно вдячні організатору заходу за затишну атмосферу та цікаві розповіді про чарівний водний світ і його мешканців. На завершення всі мали змогу поділитися своїми сокровенними мріями й бажаннями із золотою рибкою. А раптом вона принесе омріяне щастя?!

Telegram Channel