Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
«Самооборона Волині» помітила підозрілий автомобіль. Виявилось, злодії їхали на краденому

Волинь-нова

«Самооборона Волині» помітила підозрілий автомобіль. Виявилось, злодії їхали на краденому

Так вивели на чисту воду серійних викрадачів автомобілів

У Луцьку поліцейські затримали двох зловмисників, які протягом кількох місяців на території області викрадали автомобілі. Слідчі оголосили правопорушникам про підозру в скоєнні злочинів передбачених ч. 2 ст. 289 та ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне заволодіння транспортом та крадіжку.

 

Зловмисники викрадали автомобілі марки «ВАЗ». Починаючи з липня 2017 року, правопорушники привласнили сім автомобілів і, розукомплектовувавши їх, продавали запчастини.

До скоєння кримінальних правопорушень причетні 18-річний житель Луцького району та 22-річний громадянин Російської Федерації.

Правоохоронці встановили, що до скоєння кримінальних правопорушень причетні 18-річний житель Луцького району та 22-річний громадянин Російської Федерації. Їх затримали у порядку ст. 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Три викрадених автомобіля поліцейські вилучили та згодом повернуть власникам.

Три викрадених автомобіля поліцейські вилучили та згодом повернуть власникам.
Викрити зловмисників вдалося завдяки пильності активістів добровільного громадського формування «Самооборона Волині». Вони помітили порушення автомобілем «ВАЗ» правил дорожнього руху й викликали поліцейських. Як з’ясувалося, правопорушники їхали на викраденому автомобілі.
Затриманим слідчі оголосили про підозру у скоєнні злочинів передбачених ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Підозрюваним обрали міру запобіжного заходу – арешт. Досудове розслідування триває, повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

 

 

Telegram Channel