Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Луцьку  вийшли на сцену «сонячні діти»

Волинь-нова

У Луцьку вийшли на сцену «сонячні діти»

У Волинській обласній державній бібліотеці імені Олени Пчілки відбувся гала-концерт учасників соціального інтеграційного проекту «Сонячні люди - роблять сонячні справи»

Організовує цей проект міжнародна організація з міграції, що називається «Місто рівних - місто різних». Його мета —залучити дітей із синдромом Дауна до спілкування з ровесниками.

В інтеграційній студії книгозбірні влаштовували спільні заняття і для особливих дітей, і для маленьких переселенців і для юних лучан.

І найкращим місцем їхніх зустрічей є бібліотека, де можна провести час із користю для всіх. В інтеграційній студії книгозбірні влаштовували спільні заняття і для особливих дітей, і для маленьких переселенців і для юних лучан.

Під час заходу на сцені виступали дітки із синдромом Дауна, а також небайдужа молодь обласного центру, котра їм допомагає. Учасники концерту співали, танцювали та грали ігри. «Сонячним дітям» такі заходи допомагають впевненіше почуватися у житті, а студентам-волонтерам вони дають змогу проявити турботу про тих, хто її потребує.

Telegram Channel