Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Школярі допомагають лісникам

Волинське ОУЛМГ

Школярі допомагають лісникам

Слова подяки сказав лісничий Граддівського лісництва ДП «Колківське ЛГ» Володимир Поторась учням Граддівської ЗОШ І-ІІ ступенів, які з власної ініціативи нещодавно долучились до прибирання  лісу вздовж автошляху Луцьк – Маневичі.

Здається, нещодавно ці ж діти допомагали прибирати  узбіччя після зими, але ми, дорослі, не оцінили цього. Адже і напередодні зими діти навантажили дві підводи різного непотребу. Кожну дитину дивує і жахає те, на що можна натрапити у лісі…

Найбільше лихо для природи – залишені після пікніків пляшки, пакети, одноразовий посуд, дитячі підгузки, які самі по собі можуть розкладатися сторіччями 

Прикро і гірко дивитися, як байдуже люди ставляться до навколишнього середовища, до рідного краю. Найбільше лихо для природи – залишені після пікніків пляшки, пакети, одноразовий посуд, дитячі підгузки, які самі по собі можуть розкладатися сторіччями. Це ж справжнє варварство! Ліс може вистояти проти будь-якого лиха, однак проти людини – безсилий. Тут вона – всесильна: може знищити насадження, завдати колосальних збитків природі, а відтак – і майбутнім поколінням. І все ж одного – існувати поза природою – людина не може. Як прикро, що про це  ми забуваємо.

Адміністрація ДП «Колківське лісове господарство» щиро дякує учням Граддівської школи та директору Сергію Мирончуку, який і сам долучився до цієї благородної справи, за участь у прибиранні узбіч доріг.

Прес-служба ДП «Колківське ЛГ» (матеріал з офіційної сторінки ВОУЛМГ).

Telegram Channel