Курси НБУ $ 39.23 € 42.44

КНИГАРНЯ: ПЕРШИЙ АВТОГРАФ — ДЛЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

У луцькому поліграфічно-видавничому домі “Твердиня” щойно вийшла у чудовому ілюстративному оформленні книга поезій і публіцистики Василя Слапчука, лауреата Національної премії України імені Тараса Шевченка...

У луцькому поліграфічно-видавничому домі “Твердиня” щойно вийшла у чудовому ілюстративному оформленні книга поезій і публіцистики Василя Слапчука, лауреата Національної премії України імені Тараса Шевченка.
Під промовистою назвою оригінального видання “Так!..” подаються сокровенні слова автора: “Присвячую моєму Президенту Вікторові Ющенку та всім героям Помаранчевої революції”. У кожному поетичному рядку — вияв громадянської позиції митця, нагальна потреба висловитися, щире прагнення сказати своє вагоме слово про сьогодення, його істинні та відносні цінності, реальних героїв. Переважна більшість віршів збірки написана поетом-афганцем під час голодування на підтримку Віктора Ющенка. Перший автограф на новій книзі Василь Слапчук написав новообраному Президенту України. Подарунок відправлено у столицю.
Telegram Channel