Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

ВИКРАДАЧІВ ЗАТРИМАЛИ ЧЕРЕЗ ДВІ ГОДИНИ

На далекому хуторі Великий Острів, підпорядкованому Височненській сільській раді, сталось «ЧП»...

На далекому хуторі Великий Острів, підпорядкованому Височненській сільській раді, сталось «ЧП». Якісь невідомі серед білого дня з подвір’я однієї з садиб викрали пасажирсько-вантажний автомобіль УАЗ Ратнівської філії ВАТ «Волиньобленерго», бригада якої займалась тут ремонтом електролінії. В автомобілі знаходились дві бензопили, радіостанція і набір монтерських інструментів.
Як повідомив виконуючий обов’язки начальника райвідділу внутрішніх справ майор міліції Микола Марчук, слідчо-оперативна група, яка відразу ж виїхала на місце події, встановила, що викрадачі взяли курс на Самари. Звідси — на хутір Козовата. Їхали об’їзними шляхами в напрямку державного кордону. І коли побачили, що за ними погоня, за хутором Козовата намагались відірватись від переслідувачів, петляючи грунтовими дорогами між лісопосадками.
Але їм не пощастило,бо заїхали в тупик — попереду був глибокий меліоративний канал. Тим часом наближались правоохоронці. У втікачів не було іншого виходу, як вискакувати з автомобіля у воду і втікати. Але після того, як правоохоронці попередили, що застосують вогнепальну зброю, незнайомці здалися. Ними виявились мешканці сіл Височне — Віталій Л. і Самари — В’ячеслав Ш. Обоє раніше судимі, ніде не працюють. Їх було затримано й доставлено в райвідділ міліції.
За даним фактом порушено кримінальну справу, ведеться судове слідство.
Іван КАПІТУЛА.
Telegram Channel