Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Рятувальники приїхали у дитячий садок

Волинь-нова

Рятувальники приїхали у дитячий садок

Педагоги разом з дошкільнятами підготували для гостей виставу з правил безпеки

Як повідомляє управління ДСНС у Волинській області, головні герої казки Колобок та мешканці лісу зустрічаються із різними ситуаціями та небезпеками та з допомогою друзів глядачів вдало обминають неприємності, а саме пожежу, несправність газового приладу, пігулки та зустріч із незнайомцями. Маленькі глядачі з цікавістю та захватом спостерігали театралізоване дійство та на завершення разом з головними героями вивчили основні правила безпечної поведінки.

У рамках проведення Тижня безпеки працівники ДСНС спочатку коротенько розповіли малюкам, що треба робити аби не трапилося вогняне лихо нагадали про найбільш типові небезпеки у зимовий період, а також звернули увагу дітлахів про правила безпечної поведінки під час новорічних і Різдвяних свят.

У рамках проведення Тижня безпеки працівники ДСНС спочатку коротенько розповіли малюкам, що треба робити аби не трапилося вогняне лихо нагадали про найбільш типові небезпеки у зимовий період, а також звернули увагу дітлахів про правила безпечної поведінки під час новорічних і Різдвяних свят. По закінченню перегляду дітям розповіли про те, як поводитися у випадку, якщо все ж таки пожежі уникнути не вдалося. Вивчили номери служб екстреного реагування  та роздали листівки з інформацією застережного характеру, порадами фахівців, як діяти в екстремальних ситуаціях.

Проведення подібних заходів у закладах освіти дає дітям багато інформації, яка у майбутньому буде їм корисною у повсякденному житті.

Telegram Channel