Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Громадська рада при міському голові Луцька вимагає звільненя начальника транспорного управління

Волинь-нова

Громадська рада при міському голові Луцька вимагає звільненя начальника транспорного управління

Громадська рада при Луцькому міському голові підтримала звернення до виконуючого обов’язки міського голови Луцька Григорія Пустовіта з проханням взяти під особистий контроль ситуацію, яка виникла у транспортній сфері міста, і, за необхідності, зробити відповідні кадрові висновки щодо керівництва управління транспорту та зв’язку

Як пише у «Фейсбуці» радник першого заступника голови обласної ради з гуманітарних та соціально-культурних питань у Волинській обласній раді Володимир Пшибельський, у зверненні громадська рада висловлює своє глибоке занепокоєння ситуацією, яка склалась у роботі громадського транспортну міста Луцька.

Управління транспорту та зв'язку Луцької міської ради на чолі з Миронюком Анатолієм Матвійовичем не зуміло виправити ситуацію й навести лад у підпорядкованій їм сфері.

«Уже впродовж тривалого часу мешканці обласного центру скаржаться на незадовільну роботу перевізників, відсутність системи озвучення, GPS-моніторингу, порушення графіка руху транспорту. Ці питання неодноразово розглядалися під час сесій Луцької міської ради, оперативних нарад, засідань виконкомів. Проте управління транспорту та зв'язку Луцької міської ради на чолі з Миронюком Анатолієм Матвійовичем не зуміло виправити ситуацію й навести лад у підпорядкованій їм сфері», - зазначає Пшибельський.

Проект звернення був підтриманий одноголосно. «Хочу подякувати своїм колегам за таку солідарну позицію і оцінку реальної ситуації в сфері пасажирських перевезень», - написав член Громадської ради.

Telegram Channel