Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
  Волонтери відзначили подякою волинських лісівників

Волинь-нова

Волонтери відзначили подякою волинських лісівників

Директор благодійного фонду допомоги батальйону «Донбас» Дмитро Кічук та волонтер і атовець Юрій Рудницький наголошували, що колектив волинських лісівників є одним із кращих волонтерів в Україні. Бо постійно відгукуються на прохання про допомогу. І не лише батальйону «Донбас»

Тож в особі заступника начальника Волинського ОУЛМГ Олександра Рибчинського  передали колективу лісівників подяку, повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ

– Звісно, особливі слова вдячності хочеться сказати начальнику управління Олександру Кватирку, бо саме до нього ми постійно звертаємося з проханнями. Але розуміємо, що до вирішення проблем та потреб наших хлопців постійно долучаються всі лісівники. Джип, якого свого часу передали в зону АТО лісівники, досі рятує хлопців, ним з поля бою вивозять поранених. Нещодавно подаровані лісівниками лопати особливо стали в нагоді – без них неможливе будівництво бліндажів. Знаю й про лісоматеріали та дрова, без яких на передовій взагалі нереально було б вижити, – розповідає Дмитро Кічук і на завершення додає: тож ми всі колеги – волонтери. Волинські лісівники можуть сміливо себе так називати. А це, вважаю, звання, яким сьогодні варто особливо пишатися, – зазначив директор благодійного фонду допомоги батальйону «Донбас».

Telegram Channel