БАЗАР І ЦІНИ: ЧОМУ ПОДЕШЕВШАЛИ ЯЙЦЯ? - «Волинь» — незалежна громадсько–політична газета
Курси НБУ $ 28.40 € 32.19

БАЗАР І ЦІНИ: ЧОМУ ПОДЕШЕВШАЛИ ЯЙЦЯ?

Півень вступає у свої права в іменному році. Може, тому і яйця подешевшали...

Півень вступає у свої права в іменному році. Може, тому і яйця подешевшали: фабричні — 4.80, домашні — 6—7 гривень за десяток. А ось м’ясна продукція тримається у високій ціні.
Сало, бочок — 15—18, філейка на кістці — 25—27, чиста — 30—32 гривні за кілограм. Телятина: лопатка — 20, філейка, шинка — 23—25, печінка — 25, язик — 30 гривень за кілограм.
Огірки, помідори — 14—16, картопля — 0.70—0.80, морква, буряк — 1 гривня за кілограм.
Молоко — півтори гривні, сметана гладишкова — 5—6, сепараторна — 8 гривень за літр, сир — 7 гривень за кілограм.