Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Прикарпатський автор-фантаст презентував свою книгу у Рожищі

Волинь-нова

Прикарпатський автор-фантаст презентував свою книгу у Рожищі

«Життя - гарна штука. І чудово мати можливість про це думати і писати»,- стверджує Олег Росткович

Олег Росткович- прикарпатський автор-фантаст завітав у Рожищенську районну бібліотеку для дітей  зі своєю першою збіркою «Веселих й не зовсім фантастичних оповіданнь», яку опублікувало видавництво «Твердиня». Про це йдеться на сторінці книгозбірні у «Фейсбуці». 

Автор зізнався, що письменство вважає своїм хоббі, хоча другу премію конкурсу «Перший рукопис» отримав за твори, написані протягом щонайменше п'ятнадцяти років.

Його директор, Микола Мартинюк, презентуючи видання, розповів про літературні знахідки Олега Ростковича - майстра короткої форми і великої інтриги. Автор зізнався, що письменство вважає своїм хоббі, хоча другу премію конкурсу «Перший рукопис» отримав за твори, написані протягом щонайменше п'ятнадцяти років. А ще говорили про улюблені книги, родину, яка першою читає свіженькі оповідання та про Єгипет, де працює ось уже чотири роки.Олег Росткович поділився задумом написати дорожні замітки про цю самобутню країну, отож ми чекатимемо презентації нової книги цікавого автора.

«Дякуємо Миколі Мартинюку за нове літературне знайомство, а Віті Василівні Царюченко та Галині Григорівні Гром за допомогу в організації зустрічі», -  зазначили у бібліотеці.

Telegram Channel