Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Електропотяг на ремонті?

Волинь-нова

Електропотяг на ремонті?

Щиро здивувався ковельчанин, заслужений працівник культури України, громадський активіст Іван Сидорук, коли прийшов на залізничний вокзал нещодавно, щоб електропоїздом дістатися після мандрів луцькими установами до рідного міста

На одній із кас він побачив табличку, де повідомлено, що з 10 грудня ц. р. електропотяг «Здолбунів–Ковель» не курсує у зв’язку … з ремонтом. Коли пан Іван почав дізнаватися у касира, чи відновиться рух згодом, адже настає активна пора Новорічно–Різдвяних перевезень, касир нічого не змогла сказати.

На одній із кас пасажир побачив табличку, де повідомлено, що з 10 грудня ц. р. електропотяг «Здолбунів–Ковель» не курсує у зв’язку … з ремонтом.

Іван Сидорук цікавиться, як так могло статися, щоб у ХХІ столітті електропотяги ставили на ремонт і не знаходили їм заміни? Можливо, це наслідки бурхливих «реформ» на залізниці, які імітував польський рок-музикант пан Бальчун, котрий, заробивши купу грошей, повернувся до рідної домівки? Принаймні про це хотіли б дізнатися волиняни, які звикли користуватися згаданим потягом.

Іван КОВЕЛЬСЬКИЙ

Telegram Channel