Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Святий Миколай зробить подарунок луцьким суддям

Волинь-нова

Святий Миколай зробить подарунок луцьким суддям

У день, коли збуваються найзаповітніші бажання дітей і дорослих, чимало служителів Феміди офіційно переселяться в Будинок правосуддя

Будинок правосуддя у Луцьку на вулиці Конякіна, 3 офіційно відкриють 19 грудня о 14-й годині. Урочистій церемонії передуватиме брифінг для журналістів о 13.00. На запитання кореспондентів відповідатимуть голова міськрайонного суду Михайло Квятковський (саме його установа отримає нову прописку), суддя-спікер Анатолій Пахолюк, начальник територіального управління Державної судової адміністрації у Волинській області Наталія Коцирій.

Вартість новобудови — 24 мільйони гривень.

Першу чергу Будинку правосуддя у швидкі строки збудувала фірма Віктора Чорнухи ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536». Тендер на будівництво приміщення оголосило територіальне управління Державної судової адміністрації. Вартість новобудови — 24 мільйони гривень.

Ще до урочистого перерізання символічної стрічки працівники Луцького міськрайнного суду вже обживають нове місце. Наразі суд перебуває в стадії переїзду і працює за двома адресами: вул. Лесі Українки, 24 та вул. Конякіна, 3.

Telegram Channel