Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Цивільна дружина Януковича в Росії зайнялася виробництвом сперми

Волинь-нова

Цивільна дружина Януковича в Росії зайнялася виробництвом сперми

Громадянська дружина екс-президента України втікача Віктора Януковича, 42-річна Любов Полежай (на фото), влаштувалася в Сочі і стала фермером

Разом із нею живе і її дочка Марія від першого шлюбу, пише «Обозреватель» з посиланням на «Вести». Як зазначається, влітку 2017 року новоявлена ​​громадянка РФ Любов Садикова (дівоче прізвище Полежай. - Ред.) зареєструвала фермерське господарство в Центральному районі Сочі на вул. Виноградній. У діяльності підприємства зазначено: вирощування розсади, розведення великої рогатої худоби і буйволів, виробництво сперми і молока, вирощування зернових і олійних культур, винограду, овочів, трюфелів і горіхів.

Судячи зі сторінки дівчинки в соцмережах, сім'я живе відлюдькувато.

Дочка ж Полежай стала ученицею гімназії №5 у Сочі. Там дівчинка вчиться в 10 "А" класі. При цьому Марія в школі на хорошому рахунку. Вона бере участь у всіляких конкурсах і олімпіадах. Цього року перемогла в олімпіаді з виборчого права "Я - громадянин Росії!", стала призером олімпіад із французької мови та астрономії.

Судячи зі сторінки дівчинки в соцмережах, сім'я живе відлюдькувато. Вона приховує обличчя - майже всюди фотографується відвернувшись. Знімків із родичами у неї немає. Зате в однокласниць і на сайті школи дівчинку можна знайти на фото. Водночас батько дівчинки Єгор Полежай розповів, що дочка після від'їзду не підтримує з ним жодних стосунків. А всі новини про неї він дізнається з інтернету.

Telegram Channel